+40 351 466 701
+40 724 044 721
+40 0761 878 358

Cum comand

Pentru a comanda produse din acest site, urmeaza pasii de mai jos:

 1. Selecteaza produsul dorit din categoriile de produse sau daca stii numele produsului inscrie-l direct in bara de cautare marcata cu semnul de lupa.
 2. Adauga produsul/produsele dorite in cosul de cumparaturi prin selectarea butonului „Adauga in cos” din pagina de detalii a fiecarui produs.  Poti adauga in cos mai multe produse, din categorii diferite.
 3. Selecteaza butonul “Vezi cosul”  poti sa revezi lista produselor selectate, sa actualizezi cantitatea sau sa renunti la unul sau la toate produsele selectate. Cosul de cupmaraturi poate fi accesat din coltul dreapta sus, apasand semnul grafic asociat.
 4. Selecteaza butonul “Finalizeaza comanda” si completeaza/actualizeaza  detaliile de facturare si livrare dupa adaugarea produselor dorite in cos.
 5. Poti accesa optiunea “Creaza cont” sau poti plasa comanda fara cont.
 6. Selecteaza “Data” cand doresti sa fie facuta livrarea si apoi “Intervalul orar” in care produsele sa ajunga la destinatie.
 7. In campul “Informatii suplimentare” poti inscrie orice detalii referitoare la livrarea comenzii sau alte aspecte dorite a fi respectate, care daca este necesar, va vor fi confirmate separat prin telefon sau e-mail
 8. In situatia in care faci cadou cuiva sau livrezi la alta adresa decat cea deja inscrisa, selecteaza optiunea “Livrezi la o alta adresa?”, inscrie detaliile adresei de livrare in campurile afisate.
 9. Selecteaza modalitatea de livrare , cu ridicare din locatie sau livrare la domiciliu.
 10. Selecteaza modalitatae de plata, cu numerar la livrare sau plata online
 11. Inainte de a trimite comanda este necesar  sa-ti exprimi acordul prin bifarea casutei: „Sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.”.
 12. Apasa butonul “Plaseaza comanda” si vei fi directionat in pagina de plata euplatesc.ro, a operatorului EuroPayment Services S.R.L.,  J40/9950/2006, CUI RO18773866.
 13. La scurt timp dupa plasarea comenzii, vei primi un e-mail prin care se confirma inregistrarea comenzii.

Puteti plasa comenzi pentru ziua in curs sau pentru toata saptamana.

Daca alegeti sa apelati la noi pentru evenimente speciale (aniversare, majorat, nunta, botez, etc.) va rugam sa ne contactati telefonic la nr. 0724272181 sau e-mail pe adresa contact@bistrocarol.ro